Roosettes in the Picture: Tabitha

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Een paar jaar geleden werd ik aangesproken door Roos. Of ik zin had om een keer mee te gaan naar The Roosettes. Het klonk wel leuk, dus ik dacht: “ach, waarom niet?” Ik zong al in klassieke koren, dus het leek me leuk om eens iets anders uit te proberen. Wat ik niet wist, is dat ik die avond gelijk een stukje moest voorzingen. Gelukkig ging het goed en mocht ik blijven! En wat is het leuk! Leuke optredens op allerlei plekken, maar ook gezellig samen eten, de slappe lach tijdens de repetities en zelfs meewerken in een videoclip met Huub van der Lubbe! Waar ik vooral van geniet, zijn de reacties van het publiek tijdens en na optredens, niet alleen op onze muziek, maar ook op onze kleding!

Inmiddels zijn we heel wat jaren verder en sta ik zelf voor de groep. Een grote uitdaging, maar ook ontzettend leuk om te zien wat je met elkaar kunt bereiken. Benieuwd naar waar we de afgelopen tijd aan gewerkt hebben? Kom naar An evening with The Roosettes op 24 april!

 

 

 

Leave a Reply