Roosettes in the Picture: Liesbeth

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Photo by Van Ijserloo Fotografie

 

Tijdens mijn eerste week op UCR (toen nog RA) in 2012, hoorde ik via via iets over een jaren 40/50 a-capella groep: The Roosettes. Mijn interesse was meteen gewekt… Want bloemenjurkjes, ‘vintage’ nummers en zingen met een enthousiaste groep meiden, dat klonk als de perfecte combinatie. In drie jaar tijd hebben we ontzettend veel mooie en leuke optredens meegemaakt, en zijn we als groep enorm gegroeid. Er zijn te veel hoogtepunten om op te noemen; twee keer een superleuke ‘An Evening With The Roosettes’ (24 april weer eentje, allemaal komen dus!), Bohemian Rhapsody zingen op graduation, maar ook ‘gewoon’ de vele kleinere optredens waarin we onze stem mochten laten horen. Nog steeds kijk ik elke zondagavond uit naar het repeteren, en ik weet nu al dat ik deze lieve meiden enorm ga missen als ik straks vertrek uit Middelburg! Misschien tijd voor ‘sister-group’ in Edinburgh?

Leave a Reply