Roosettes in the Picture: Kim

Kim

Hey! Ik ben Kim en ik zit sinds 2012 bij the Roosettes; al bijna 3 jaar! Ik heb veel meegemaakt in deze tijd met the Roosettes: optredens op bijzondere en spannende plekken, elke zondag bij elkaar komen om ons repertoire te oefenen, en vriendschappen opbouwen met de andere meiden. We zijn ook van stijl veranderd in 2013, echte ‘40s en ‘50s kleding! Héél leuk, maar wat een uitdaging om elke keer weer die ‘victory rolls’ en mooie krullen in mijn haar te krijgen!

Hiervoor heb ik vaker in koortjes gezeten, waaronder in een klassiek koor en een ‘Glee club’ op mijn Amerikaanse high school. Ik heb leren zingen op de theaterschool waar ik bijna 10 jaar op heb gezeten. Ik had daar elke week zangles, dansles, en natuurlijk les in acteren. Toen ik op UCR kwam heb ik gekozen om verder te gaan met zingen, in the Roosettes, maar ook in een bandje. Met de band doen we covers van classic en moderne pop rock nummers; heel anders dan met the Roosettes dus!

Ik geniet van zingen, waar ik het ook doe, en hopelijk kan iedereen die 24 april naar ‘An Evening with the Roosettes’ komt ook meegenieten!

Leave a Reply