Roosettes in the Picture: Judith

Judith

Photo by Nous Davidse

Ik ben Judith en ik zit sinds 2014 bij de Roosettes, en ben daarmee het jongste lid. Voordat ik naar UCR kwam studeerde ik muziektherapie aan het conservatorium in Enschede. De studie paste toch niet helemaal bij mij en ik besloot om er mee te stoppen, maar ik wilde nog lang niet afscheid nemen van muziek! Daarom meldde ik me meteen aan toen ik de oproep van de Roosettes zag en na een succesvolle auditie mocht ik me bij de groep aansluiten. Het is een super gezellige groep en ik voelde me dan ook snel thuis. De nummers zijn soms wel wat uitdagend, maar gelukkig is iedereen erg muzikaal en krijgen we zelfs de moeilijkste arrangementen snel onder de knie. Als ik dan een keer een opname terughoor voel ik me trots dat ik onderdeel ben van een groep die zulke mooie muziek produceert. De enthousiaste reacties na de optredens zijn ook hartverwarmend. Het is fijn om te merken dat ik met iets wat ik zo leuk vind ook andere mensen blij kan maken.

Naast de Roosettes zit ik ook nog in een andere acapella zanggroep, de Vocaholics, en ik ben veel met musicals bezig. Mijn doel is om een plek te creeëren voor musicals in de gemeenschap van UCR, dus ik ben druk bezig met het organiseren van musical workshops en met het opzetten van een musical team, zodat er ook een daadwerkelijk musical gerepeteerd en uitgevoerd kan worden.

Leave a Reply