Roosettes in the Picture: Inge

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Photo by Van Ijserloo Fotografie

 

Ik ben Inge en ik zing sinds september 2012 bij The Roosettes. Ik begon als student, maar ben nu eigenlijk een van de ‘gewone Middelburgers’, want ik ben sinds januari afgestudeerd. Het is heel leuk om nog met deze meiden te blijven zingen: het is gezellig en ik leer heel veel! Toen ik begon was ik best onzeker over mijn zangkwaliteiten, maar leek het me vooral heel leuk om weer bij een koortje te zingen. Ik had niet verwacht dat ik me zo zou ontwikkelen in het samen zingen! De zondag avonden met elkaar zijn me erg veel waard, maar ook de optredens. Het is super om op het podium (in een mooi jurkje met rood gestifte lippen) tussen een groep power-women te staan. Ik krijg energie van een goed optreden en een enthusiast publiek.

Naast dat ik zing op zondag, werk ik in Domburg samen met Roos van the Roosettes en werk ik in het Zeeuws Museum. Ik vind het ook leuk om naar muziek te luisteren, achter de bar in de Spot te staan en zelf gitaar en piano te spelen!

2 Comments

 1. Tineke (mama van Roos) April 14, 2015 at 9:27 PM

  Heel leuk om weer eens met jullie allemaal kennis te maken!!

 2. hoi Roos en Tessa en andere Roosettes,

  Ik hoop vrijdag 24 april naar jullie te kunnen komen luisteren en kijken!
  Prachtig,close harmony,moeilijk maar dapper en mooie muziek uit de jaren 20/40. Veel succes met alle muzikale voorbereidingen en plezier samen!!
  Ik hoop voor jullie dat er veel en leuk publiek zal komen 24 april.
  Groetjes, Nathalie Beije

Leave a Reply