Roosettes in the Picture: Emma

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hallo Allemaal,

Mijn naam is Emma, ik zing sinds het najaar van 2013 bij the Roosettes. Op een moment in de zomer van 2013 kwam ik Roos tegen, een meisje die ook zingt bij the Roosettes, ze wist van mij dat ik graag zong en vroeg of ik het leuk zou vinden mee te komen zingen. Het was voor mij een paar jaar geleden dat ik iets met zingen had gedaan, dus het duurde even voor ik er weer helemaal in zat.

Ik kwam er al snel achter wat een talentvolle groep meiden the Roosettes zijn, ik leer nog steeds iedere keer bij wanneer we samen oefenen.

Iedere zondagavond komen we bij elkaar om liedjes te oefenen. Daarnaast kunnen we op die avonden erg genieten van lekkere koekjes en cake en natuurlijk wordt er heel wat afgekletst en gelachen.

Na al het oefenen van afgelopen weken, wil ik jullie heel graag uitnodigen om op 24 april naar de spot te komen voor ‘An evening with the Roosettes’. Het beloofd een mooie avond te worden waarin we onze nieuwste liedjes ten gehore zullen brengen. Heel graag tot dan!

Heel graag tot dan!

 

Leave a Reply